Logo

Kalkungryde med bønner og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalkungryde med bønner og tomat

 

Nem og smagfuld gryderet til 4 pers. Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

# Ingredienser til kalkungryde med bønner og tomat:

450 g kalkunbryst
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 bdt forårsløg
200 g bacon i tern
1 spsk olie
1½ dl hvidvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 dåser bønnemix (afdryppet)
salt og peber
Tilbehør: Grovboller
*

Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern på 2 x 2 cm.

Hak løget og hvidløgsfeddene.

Rens forårsløgene og skær dem i strimler. Hold den grønne og hvide del adskilt.

 

Steg baconen i olien i et par minutter.

Lad løget stege med.

Tilsæt hvidløg og vin og lad det koge lidt ind.

Tilsæt den hvide del af forårsløgene samt tomater og kød og bring det hele i kog.

Lad det småsnurre under låg i 5 min.

Hæld bønnerne på og varm det i yderligere 5 min.

Smag til med salt og peber.

Strø den grønne del af forårsløgene over som pynt.




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkungryde med paprikaVi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
• Kalkunstrimler i pakker med appelsin, spinat og tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkungryde med paprikaVi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os