Logo

Kalkungryde med bønner og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkungryde med bønner og tomat

 

Nem og smagfuld gryderet til 4 pers. Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

# Ingredienser til kalkungryde med bønner og tomat:

450 g kalkunbryst
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 bdt forårsløg
200 g bacon i tern
1 spsk olie
1½ dl hvidvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 dåser bønnemix (afdryppet)
salt og peber
Tilbehør: Grovboller
*

Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern på 2 x 2 cm.

Hak løget og hvidløgsfeddene.

Rens forårsløgene og skær dem i strimler. Hold den grønne og hvide del adskilt.

 

Steg baconen i olien i et par minutter.

Lad løget stege med.

Tilsæt hvidløg og vin og lad det koge lidt ind.

Tilsæt den hvide del af forårsløgene samt tomater og kød og bring det hele i kog.

Lad det småsnurre under låg i 5 min.

Hæld bønnerne på og varm det i yderligere 5 min.

Smag til med salt og peber.

Strø den grønne del af forårsløgene over som pynt.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her