Logo

Kalkungryde med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
500 g kalkunkød i tern
25 g smør eller margarine
2-3 tomater
2 dl vand
1 terning hønsebouillon
1-2 tsk paprika
2 tsk majsstivelse
250 g champignon
salt og peber
 
Løgene pilles og skæres skiver, svitses sammen med kalkunkødet. Tomaterne skæres i både og tilsættes sammen med vand, bouillon og paprika.
Retten snurre under låg i 8-10 minutter. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes.
Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Smag gryderetten til med salt og peber.
Serveres med løse ris eller kartofler og gerne en salat med ærter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret stegt due med løg og hestebønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pappardelle al coniglioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårstarteletter og sprængt svinekam med grøntSprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal til for at skabe et dejligt...
• Cheesecake med hindbær og rabarberRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!