Logo

Kalkungryde med champignon og flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kalkungryde med champignon og flødesauce

1 kalkunbryst

1 bk champignon

salt

peber

karry

all-round krydderi

spidskommen

knust chilipulver

hvidløg

1/2 l madlavningsfløde

Margarine/smør til stegning

Kulør

Tilbehør:

Basmati ris og hvidløgsflutes

 

Kalkunbrystet skæres i strimler.

Bland krydderierne i en skål (du kan bruge alle de krydderier du ønsker afhængig af hvor stærk du vil have retten).

Kødet blandes sammen med krydderierne og skal stå og trække i ca 1 time.

Svits kødet i margarinen så det bliver let brunt.

Tilsæt de rensede champignoner og lad dem svitse med.

Når champignonerne har taget farve og det meste af væden er fordampet tilsættes fløden i sådan en mængde, at det dækker kødet.

Tilsæt kulør.

Lad det simre under låg i ca 20 minutter.

Kog risene og varme flutene i mellemtiden.

Når de 20 min. er gået jævnes saucen lidt.

Tips: Lidt kraftig kost men det smager dejligt. Pas på med saltet. Kan også serveres med kartoffelmos.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med chili og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ølbraiseret svineskankEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med gedeostecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os