Logo

Kalkungryde med det hele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1.5 kg kalkunkød i tern
2 spsk olie
salt og peber
3 porrer
4 røde peberfrugter
2 kg kartofler
500 g champignon i skiver
2 dåser kokosmælk á 450 g (ikke light)
2 dl hønsebouillon
1 1/2 spsk tørret estragon
ca. 4 spsk limesaft
 
Skær porrer og peberfrugter i grove tern.
Skræl og skær kartoflerne i både
Svits kødet i varm olie i en gryde og drys med salt og peber
Når kødet er brunet og gennemstegt tages det op på et fad og der lægges alufolie over så det holder sig varmt.
Svits porrer og peberfrugt og når de begynder at få farve steger du kartoflerne med indtil de også får lidt farve.
Til sidst vender du champignonskiverne i og svitser til også de er brunede.
Kom nu kokosmælk, bouillon, estragon og halvdelen af saften fra limefrugterne i gryden.
Læg låg på og lad simre i 10 minutter
Vend kødet ned i gryden, smag til med resten af limesaften
Sluk for varmen og lad gryden koge færdig ved eftervarme i 10 min.
Drys gerne lidt revet limeskal over og server med et godt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med marinerede sommer-grønsagerEn god bøf serveret med sommerligt tilbehør. Det er en stor portion grønsager, som udgør...
• Appelsinbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os