Logo

Kalkungryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst
50 g smør
1 tsk røde peberkorn i lage
1 tsk tørret estragon
2 dl vand
1 ¾ dl cremefraiche 38 % (175ml)
1 tsk groft salt
friskkværnet sort peber
evt. kulør

Skær kalkunkødet i små tern.
Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde.
Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig.
Læg alt kødet tilbage i gryden.
Knus peberkornene let og tilsæt dem sammen med estragon og vand.
Bring retten i kog, og kog den ved svag varme, under låg i ca. 10 min. Tilsæt cremefraiche.
Varm godt igennem og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her