Logo

Fiskeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeomelet

500 g fiskefileter – næsten alt kan bruges

salt og peber

1 bdt klippet dild

4 tomater

1 spsk koncentreret tomatpuré

3 spsk hvidvin

5 æg

1 dl mælk

Tilbehør: brød, salat

*

Del fiskefileterne i mindre stykker og læg dem i et enkelt lag i smurt, ildfast fad.

Drys med salt, peber og klippet dild og dæk med tynde tomatskiver.

Rør tomatpureen op med 3 spsk hvidvin eller vand og dryp den over.

Dæk fadet med låg eller alufolie og stil det ind i en 225°C varm ovn i 10-12 minutter.

Pisk æggene godt med mælken og lidt salt og peber.

Hæld det over fisken og stil fadet tilbage i ovnen - uden låg - i ca. 10 minutter.

Server brød og salat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her