Logo

Fiskeruller med rogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g fiskefileter (gerne flyndere)
saft af ½ citron
100 g rogn
salt
1 tomat
dild
ca. ½ dl fiskebouillon eller tør hvidvin
 
Drys salt på fileterne og dryp citronsaft over.
Hak rognen og tomaten sammen med fintklippet dild.
Fordel blandingen på fiskefileterne og rul dem sammen.
Fæst dem med tandstikker.
Set rullerne i en ovnfast form, hæl fiskekraft eller hvidvin over, dæk
med folie.
Set formen på plade, og la det trække i 10-15 min.
Pynt med dildkviste og citronbåde, og server straks, gerne med en grøn
salat til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her