Logo

Fiskeruller med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 rødtungefileter
frisk pasta
2 spsk pesto
1 frisk rød chili
ingefær ruccola
2 udkernede tomater
2 gulerødder i strimler
safran 1 dl hvidvin
2 ½ dl fløde
 
Pensl fiskefileter med pestoen og læg rucolasalat og chili på hver, og riv
lidt ingefær over.
Rul den sammen til en rose og damp i vin i ovn 15 min. ved 200ºC.
Sauter tomat og gulerod i smør og tilsæt safran og hvidvin.
Lad det koge op og tilsæt fløde og smag godt til.
Saucen hældes over fisken og pyntes med frisk dild.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?