Logo

Fiskeruller med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 rødtungefileter
frisk pasta
2 spsk pesto
1 frisk rød chili
ingefær ruccola
2 udkernede tomater
2 gulerødder i strimler
safran 1 dl hvidvin
2 1/2 dl fløde
 
Pensl fiskefileter med pestoen og læg rucolasalat og chili på hver, og riv
lidt ingefær over.
Rul den sammen til en rose og damp i vin i ovn 15 min. ved 200ºC.
Sauter tomat og gulerod i smør og tilsæt safran og hvidvin.
Lad det koge op og tilsæt fløde og smag godt til.
Saucen hældes over fisken og pyntes med frisk dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg med asparges og tarteletter med krebsehalerBåde tarteletter og flæskesteg kan laves året rundt, og retterne bliver sommerlige med...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret svinekam med æble- og spinatfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!