Logo

Fiskespid - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskespid - Trangia

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

300 g sej eller lignende fisk

4 kviste rosmarin

2 gulerødder

2-3 jordskokker

½ citron

Olie

Salt og peber

Tilbehør:

3 dl ris

5 dl vand

1 dl yoghurt naturel

Lidt chilipulver

Salat

  

Risene koges i den store gryde med vand, chili og yoghurt i ca. 20 min.

Tag gryden af blusset og lad den stå lunt, pakkes ind i fx et håndklæde.

 

Imens gøres fisken klar.

Rosmarinkvistene plukkes for blade på nær de 2 øverste cm.

Fisken skæres i strimler og rosmarinspidet stikkes skiftevis igennem fra højre mod venstre, se billedet.

Med en kartoffelskræller 'skræller' man gulerødder og jordskokker på langs, så man får nogle lange, brede strimler.

Først steges fiskespidet i olie i 4 min. på hver side.

Steg grønsagerne sammen med spidene de sidste 5 min. på panden.

Server retten med salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål med kartoflerPrøv dette indiske inspirerede ret med blomkål, spidskommen, chili og kartofler som let...
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med champignon og myntekartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!