Logo

Fiskeruller på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 mellemstore fiskefileter
200 g torskerogn
2 porrer
Lille håndfuld sorte oliven
1 smøreost med krydderier (fx pikant)
½ rød peber
Salt og peber
majs
ærter
bønner
1 stor tomat
saft fra citron
olie
Torskerognen vendes ud i en skål og moses forsigtigt med en gaffel.
½ porre, ½ rød peber samt oliven snittes fint og blandes i
torskerognen.
Smøreosten kommes heri efterfølgende, så blandingen udgør en fast
masse.
Et fad smøres med olie.
Resten af porrerne skæres i skiver og majs, ærter samt bønner lægges
i bunden af fadet.
Herpå lægges halvdelen af fileterne og ovenpå rognmassen i en lang tyk
bane.
Resten af fileterne lægges ovenpå og klemmes omkring massen.
En tomat skæres i skiver og lægges ovenpå, pres lidt citronsaft udover
og kværn lidt salt og peber henover også.
Ind i ovnen på 200ºC i ½ time.
Serveres med salat og er god til både pasta, ris eller kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her