Logo

Fiskeruller og tomatsauce med kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g rødspættefilet
salt
 
Tomatsauce:
1 tsk olivenolie
1 finthakket løg
1 dåse flåede tomater
3/4 dl kapers
salt og peber
 
Varm olien op i en gryde og svits løget heri.

Tilsæt tomaterne og lad saucen koge i 10 minutter.
Blend derpå saucen og tilsæt kapers, inden der igen gives et opkog.
Smag til sidst til med salt og peber.
Rul rødspættefileterne sammen og læg dem i en gryde med 1/2 dl vand.
Drys med salt og kog fiskene under låg i 3-4 minutter.

Server straks herefter med tomatsauce, kogt pasta, brød og masser af grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget lammekølle med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt lammeryg med rabarber og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smækker kylling i sort bønnesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os