Logo

Fisketagine med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisketagine med mandler

500 g tomater

450 g spinat

2 fed hvidløg

5 spsk smør

1 spsk paprika, edelsüss

1 tsk gurkemeje

1 tsk spidskommen

1 ½ dl fiskefond

800 g rødfiskefilet

2 økologiske citroner

salt og peber

½ bdt. frisk persille, hakket

100 g mandelflager

 

Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, kerner og stilk­fæste, og skær frugtkødet i tern. Gør spinaten i stand, og hak den fint. Pil, og hak hvidløgene.

Varm smørret op i en tagine og svits hvidløgene heri sammen med krydderierne.

Tilsæt tomattern og spinat, hæld fiskefonden ved, og lad det hele simre i ca. 15 min.

Skær fisken i passende bidder.

Skyl citronen i varmt vand, og skær den i kvarter.

Kom fiskebidderne og citronen ned til tomaterne i taginen, og lad det simre under låg i ca. 20 min. Smag den færdige fisketagine til, og server den pyntet med persille og mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?