Logo

Fisketagine med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fisketagine med mandler

500 g tomater

450 g spinat

2 fed hvidløg

5 spsk smør

1 spsk paprika, edelsüss

1 tsk gurkemeje

1 tsk spidskommen

1 1/2 dl fiskefond

800 g rødfiskefilet

2 økologiske citroner

salt og peber

1/2 bdt. frisk persille, hakket

100 g mandelflager

 

Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, kerner og stilk­fæste, og skær frugtkødet i tern. Gør spinaten i stand, og hak den fint. Pil, og hak hvidløgene.

Varm smørret op i en tagine og svits hvidløgene heri sammen med krydderierne.

Tilsæt tomattern og spinat, hæld fiskefonden ved, og lad det hele simre i ca. 15 min.

Skær fisken i passende bidder.

Skyl citronen i varmt vand, og skær den i kvarter.

Kom fiskebidderne og citronen ned til tomaterne i taginen, og lad det simre under låg i ca. 20 min. Smag den færdige fisketagine til, og server den pyntet med persille og mandelflager.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingetagine med linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• August-grydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle bagt i saltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KakisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os