Logo

Flødekogte courgetter vendt med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2-3/4 l. revne courgetter
2 1/2 dl fløde 13%
1 spsk dijonsennep
1-2 spsk reven parmesanost
salt
peber
275 g penne eller anden småpasta
frisk basilikum

Knug courgetterne helt fri for væde.
Kom fløden i en gryde, giv den et opkog, læg courgetterne i og lad dem småsnurre i fløden i et par min.
Smag derefter til med sennep, ost, salt og peber.
Kog og afdryp pastaen, vend den sammen med courgettesaucen og server med det samme med frisk basilikum.
Spises som grøn ret eller server med røget skinke eller fisk og brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydestegt roastbeefEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret dueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pangasius med rejer og bagte tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret frugtblandingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os