Logo

Flødemakrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødemakrel

4 middelstore makreller

salt og peber

citronsaft

hvedemel

smør eller marga­rine

2 dl cremefraiche

2 spsk mælk

1 bdt persille, klippet

1 bdt dild, klippet

Tilbehør: kogte kartofler, Tomatsalat - se Tillæg

*

Rens makrellerne og filér dem.

Drys fileterne med salt og dryp med citronsaft.

Lad dem ligge 10 minutter, tryk dem af i køkkenrulle og vend fileterne i hvedemel, der er blandet med peber.

Brun makrellerne i smør eller margarine i rummelig pande og hæld en blanding af cremefraiche, mælk, persille og dild over.

Læg låg over og lad ret­ten snurre for ret svag varme i 10-15 minutter.

Server kogte kartof­ler og tomatsalat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her