Logo

Flødemakrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Flødemakrel

4 middelstore makreller

salt og peber

citronsaft

hvedemel

smør eller marga­rine

2 dl cremefraiche

2 spsk mælk

1 bdt persille, klippet

1 bdt dild, klippet

Tilbehør: kogte kartofler, Tomatsalat - se Tillæg

*

Rens makrellerne og filér dem.

Drys fileterne med salt og dryp med citronsaft.

Lad dem ligge 10 minutter, tryk dem af i køkkenrulle og vend fileterne i hvedemel, der er blandet med peber.

Brun makrellerne i smør eller margarine i rummelig pande og hæld en blanding af cremefraiche, mælk, persille og dild over.

Læg låg over og lad ret­ten snurre for ret svag varme i 10-15 minutter.

Server kogte kartof­ler og tomatsalat til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamsk øl og oksegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gedde, bagt, med pastinaktimbaleEn fuldendt og sund ret med både fisk og grøntsager. Timbale er en lagdelt postej af...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!