Logo

Flamberet fasan i peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1250 g fasan
2 spsk smør
½ dl cognac
2 dl klar bouillon
2 dl piskefløde
2 spsk hvedemel
2–3 spsk peberrod
salt

Skyl fasanen grundigt og lad den dryppe af. Parter den som en kylling, i 4 store stykker eller i 8 mindre stykker.

Brun fedtstoffet i en stor stegepande. Læg stykkerne i med skindsiden nedad og brun dem godt over det hele.

Hæld cognac på, og lad den blive varm og sæt en brændende tændstik til ude i siden af panden, så cognacen brænder. Ryst panden lidt og lad ilden gå ud.

Hæld bouillon i, læg låg på og lad det simre til kødet er mørt, ca. 45 minutter. Tag kødet op og hold det varmt.

Rør piskefløde og hvedemel sammen til en jævning uden klumper. Hæld jævningen i panden under omrøring. Lad den småkoge i ca. 5 minutter til den bliver tyk, stadig under omrøring.

Tilsæt peberrod og smag til med salt. Kom fasanstykkerne i og varm dem igennem.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?