Logo

Flamberet entrecõte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver entrecôte
peber
salt
3 spsk smør
2 spsk olie
1/2 dl cognac

Drys kødet med salt og peber.
Lad smør og olie blive varmt på en pande.
Steg kødet 2 minutter på hver side.
Tag panden fra varmen.
Hæld cognac på og flambér. Ryst panden let.

Servér med råstegte kartofler og grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer KreolskeVores version af kreolske rejer er præcis lige så velsmagende som original retten, men...
• Grøn ørredfilet i OrangecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarseNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Rabarbergrød i dessertglasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!