Logo

Flamberet entrecõte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 skiver entrecôte
peber
salt
3 spsk smør
2 spsk olie
½ dl cognac

Drys kødet med salt og peber.
Lad smør og olie blive varmt på en pande.
Steg kødet 2 minutter på hver side.
Tag panden fra varmen.
Hæld cognac på og flambér. Ryst panden let.

Servér med råstegte kartofler og grønsager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?