Logo

Fladfisk i ovn med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1200 g fladfisk (se i Ordbog)
125 g champignon
1 porre
1 ½ dl vand eller halvtør hvidvin
25 g smør
1 rød peberfrugt
1 gulerod
1 skive selleri
3 spsk rasp

Rens fisken. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner.
Skær dem i tynde strimler. Befri champignonerne for rodskive.
Skyl dem under rindende koldt vand.
Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.
Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad.
Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydr med salt og peber. Hæld vand/vin i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200°C varm ovn i 40 minutter.
Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.
Server fra fadet med fx. kartofler, ris eller flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?