Logo

Fladfisk i ovn med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1200 g fladfisk (se i Ordbog)
125 g champignon
1 porre
1 1/2 dl vand eller halvtør hvidvin
25 g smør
1 rød peberfrugt
1 gulerod
1 skive selleri
3 spsk rasp

Rens fisken. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner.
Skær dem i tynde strimler. Befri champignonerne for rodskive.
Skyl dem under rindende koldt vand.
Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.
Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad.
Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydr med salt og peber. Hæld vand/vin i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200°C varm ovn i 40 minutter.
Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.
Server fra fadet med fx. kartofler, ris eller flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig pastaretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinat med hakket kød og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunkrebinet med rødbedesalat og stegte kartofler fra madABC.dkVi har brugt kalkunkød i disse dejlige krebinetter, men de kan selvfølgelig også...
• Fyldte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os