Logo

Florentinsk svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 nakkekamsfilet
rosmarin
8 nelliker
1 fed hvidløg
olivenolie

Nakkekamsfiletten renses.
Der laves et hul gennem den (kniv og grydeskesskaft), og der drysses rosmarin i hullet fra begge sider.
Stegen gnides med hvidløg, pensles med olie og der stikkes 8 nelliker ind i den, jævnt fordelt.
Steges i en ovn ca. 200ºC ca. 1-1 1/2 time.
Efter at stegen er brunet, hældes der vand i bradepanden, og stegen overhældes jævnlig med sin egen sky.
Stegen krydres med salt og peber og skæres i tynde skiver.
Stegeskyen hældes over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indisk grønsagsgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!