Logo

Florentinske æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Florentinske æg

800 g frisk spinat

smør

½ dl fløde

8 æg

2 spsk hvedemel

3 dl mælk

salt og hvid peber

reven muskat

3 spsk reven parmesan

200 g mild ost

Tilbehør: franskbrød

*

Damp den skyllede spinat i 10 minutter i egen væde.

Lad den dryppe af og fordel den i smurt, ildfast fad.

Dryp med 1 spsk smeltet smør og ½ dl fløde.

Kog æggene i 3 minutter og pil dem forsigtigt.

Læg dem på spinaten.

Bag 1 spsk smør af med hvedemelet og spæd med den kogende mælk.

Lad det koge 5 minutter under omrøring og tilsæt salt, peber og ¼ tsk reven muskat.

Tag gryden af varmen og rør parmesanen i saucen.

Hæld den over æggene og dæk med tyndt høvlet ost.

Fordel lidt smørklatter på overfladen og gratiner retten 10-15 minutter ved 250°C.

Server franskbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her