Logo

Foliemørbrad med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 svinemørbrad
1 spsk tørret timian
1 aubergine
4 tomater
250 g svampe
1 spsk vineddike
1 spsk olie
Salt og peber
½ bundt purløg

Rens mørbraden og læg kødet på et stort stykke alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt. Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ovnfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber. Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger færdig på ca. 20 minutter. Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i tynde skiver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her