Logo

Foliemørbrad med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 svinemørbrad
1 spsk tørret timian
1 aubergine
4 tomater
250 g svampe
1 spsk vineddike
1 spsk olie
Salt og peber
1/2 bundt purløg

Rens mørbraden og læg kødet på et stort stykke alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt. Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ovnfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber. Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger færdig på ca. 20 minutter. Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i tynde skiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
• Vistá Dé MistáEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingret med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær romaineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os