Logo

Fondue bourguignonne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

sauce:
250 g mayonnaise
5-6 spsk tomatketchup
2 spsk mælk el. fløde
salt og friskkværnet peber
lidt engelsk sauce
1-2 spsk cognac
6-800 g okse- eller tyndstegsfilet
3/4 l. olie

Rør mayonnaise, tomatketchup og mælk eller fløde sammen
Smag saucen til med salt, peber, engelsk sauce og cognac.
Skær kødet store terninger på ca. 2 cm.
Varm olien op i en gryde på komfuret.

Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden.
Sæt et stykke kød på fonduegaflen og stil den ned i den varme olie. Stegetiden afhænger af, hvor rødt kødet skal være.
Tag kødet af fonduegaflen og krydr med salt og peber eller dyp kødet i saucen.
Som tilbehør kan man vælge en til flere saucer, dip, salater og brød.

Tips: Man kan bruge andet kød, fx lammefilet, svinemørbrad, kylling- eller kalkunbryst.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt lammeryg med rabarber og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smoothie med banan + Lammesatay med krydret agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jægerens kyllingegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os