Logo

Fondue Brillat Savarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. tør hvidvin.
1 fed hvidløg, knust.
6 æg.
250 g gryere-ost.
60 g smør
Lidt salt
friskkværnet hvid peber.

Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.
Pisk 6 æg sammen med 250 g gruyere ost, 60 g smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.
Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.
Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

Servering:
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen.
Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i fonduen, eller en tilsvarende rødvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakket oksekød pakket i savoykålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemignon med gyldne risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt oksemørbrad med snitbønner og rødvinskogte løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med banan - bananfromageSpændende bananfromage med hvid chokolade. Fromage er oprindeligt fra Norditalien og laves...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os