Logo

Fondue Brillat Savarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. tør hvidvin.
1 fed hvidløg, knust.
6 æg.
250 g gryere-ost.
60 g smør
Lidt salt
friskkværnet hvid peber.

Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.
Pisk 6 æg sammen med 250 g gruyere ost, 60 g smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.
Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.
Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

Servering:
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen.
Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i fonduen, eller en tilsvarende rødvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt karrykylling med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratinerede tortellini med tomatsauceDer er ikke meget, der smager så lækkert som tortellini. Denne tortellini-gratin er...
• Risotto med svampeEn rustik, grøn vintergryde med få ingredienser, men masser af smag
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os