Logo

Forelfileter i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forelfileter i fad

4 portions-foreller

salt og peber

½ spsk revet løg

½ citron, saft af

4 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

3 spsk cremefraiche

grønne asparges

Tilbehør: kogte små kartofler, rystet i smeltet smør, tilsat klippet dild og klippet persille

*

Rens og filer fisken.

Tør fileterne af i køkkenrulle og læg dem side om side i smurt, ildfast fad.

Drys salt, peber og revet løg over og dryp med citronsaft.

Drys med rasp og fordel fedtstoffet i små klatter på retten.

Rør cremefraiche sammen med 1 spsk vand og hæld det i fadet.

Stil det ind i en 225°C varm ovn i 20-25 minutter.

Skræl aspargesene med specialkniv, kartoffelskræller eller grønsagskniv.

Skræl fra hovedet og nedefter, skær det nederste, træede stykke af.

Pak aspargesen i alufolie og kog den i saltet vand i ca. 20 minutter, hvis den skal serveres hel.

Server forelretten i fadet og server asparges og små, kogte kartofler, rystet i smør, dild og persille, til.  

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?