Logo

Forloren Kænguru

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hakket oksekød
1 reven gulerod
2 tsk Vegemite
1 spsk hakket persille
2 ½ dl rasp
3 spsk tomat puré
1 tsk fransk sennep
1 let pisket æg
2 ¼ dl revet ost

Bland alle ingredienser og rør godt sammen.
Læg blandingen i en bageform foret med alufolie.
Bland en lille smule tomat puré og sennep.
Fordel blandingen over kødranden og drys med revet ost.
Bag ved 190°c i 45 - 50 minutter.
Skær kødranden i tynde skiver og server med chutney og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet hornfisk med blåmuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrønsagstærteServer tærten som en grøn middagsret, til frokost eller som tilbehør til skinke eller kogt...
• Schweinefilet "Bachus"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe - koldDenne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere, skal du jævne med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!