Logo

Forloren mørbrad af nakkefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 bundt persille, finthakket
salt
peber
olie til stegning
3 dl svinebouillon
Maizena til jævning
250 g broccoli i buketter
400 g kartofler
stegesnor

Nakkefileten flækkes og fyldes med persille.
Krydres og snøres sammen.

Kartoflerne koges møre i letsaltet vand.

Nakkefileten brunes af og lægges i ovnfast sammen med bouillon.
Steges i ovn ved 180ºC i ca. 40 min.
Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.

Saucen sigtes fra og jævnes med Maizena.
Spædes evt. yderligere med lidt vand.
Broccoli koges al dente.

Server det udskårne kød sammen med kartofler, sauce og broccoli.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?