Logo

Forloren vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 1 time. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

godt 1 kg svinekam, røget og rødvins-marineret (bestil det hos slagteren)
2 tsk provencekrydderi
Sauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 dl bouillon (fra terning)
1 dl rødvin
salt og peber
Tilbehør:
smørristede champignoner, ærter eller bønner samt små pillekartofler

Kom svinekammen i et ovnfast fad og drys den med provencekrydderi.
Hæld 1 dl væde i fadet og steg ved 175ºC i 1 time.
Hæld væden fra fadet, skum den fri for fedt.
Brug bl.a. denne sky til saucen.
Smelt smørret til saucen og rør det sammen med melet.
Spæd med bouillon, stegevæde og rødvin.
Smag til med salt og peber.
Server saucen til stegen sammen med smørstegte champignoner, ærter og/eller bønner samt små pillekartofler.

Tips: Kan du ikke få rødvinsmarineret svinekam, så læg den røgede svinekam, befriet for svær, i rødvin sammen med et par fintsnittede porrer og blegselleristængler samt laurbærblade og hele peberkorn. Svinekammen skal marinere et halvt døgn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her