Logo

Fransk grønsagsgryde med tværreb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg okse tværreb
¾ l. vand
4 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 kvist timian
2 kviste persille
2-3 løg
250 g kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
½ kg hvidkål

Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian, persille i ca. 2 timer.
Pil løgene og skær dem i kvarte.
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker.
Rens porrerne og skær dem i stykker.
Snit hvidkålen.
Tilsæt grønsagerne til kødet og kog retten videre ca. 30 min. til alt er mørt.
Smag til med salt og peber. server kødet med lidt grønsager og lidt af suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her