Logo

Fransk grønsagsgryde med tværreb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg okse tværreb
3/4 l. vand
4 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 kvist timian
2 kviste persille
2-3 løg
250 g kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
1/2 kg hvidkål

Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian, persille i ca. 2 timer.
Pil løgene og skær dem i kvarte.
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker.
Rens porrerne og skær dem i stykker.
Snit hvidkålen.
Tilsæt grønsagerne til kødet og kog retten videre ca. 30 min. til alt er mørt.
Smag til med salt og peber. server kødet med lidt grønsager og lidt af suppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Thai-chilisalat med lime, basilikum og kalvekødOgså lækkert til frokost, der bare bliver bedre af at trække længere, så du kan med fordel...
• Krydret grønsagssuppeDette er en ganske nem ag velsmagende suppe, og du kan bruge lige de grønsager, du har i...
• VinterfarsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os