Logo

Fransk cassoulet - Kaninlår i bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvide bønner
4 kaninlår
1 skiver røget spæk
2-4 stegepølser (evt. skiver af røget medister)
1 dl olivenolie
2 gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk tomatconsentrat
¾ l bouillon
2 kviste timian

Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer.
Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte.
Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde.
Tages op og i fedtstoffet brunes groftskårne løg og gulerødder.

Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.
Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt.
Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig.
Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her