Logo

Fransk cassoulet - Kaninlår i bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hvide bønner
4 kaninlår
1 skiver røget spæk
2-4 stegepølser (evt. skiver af røget medister)
1 dl olivenolie
2 gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk tomatconsentrat
¾ l bouillon
2 kviste timian

Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer.
Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte.
Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde.
Tages op og i fedtstoffet brunes groftskårne løg og gulerødder.

Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.
Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt.
Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig.
Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perlehønebryst med hjerte af foie gras på glace En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Galla-menuen fra Christiansborg 13 april 2010Vi har leget/gættet lidt på menuens udseende...
• Rejer i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova infoPavlova er en marengsbaseret dessert opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!