Logo

Fransk perlehøne med stegte ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fransk perlehøne
4 skalotteløg
4 dl løse ris
3 dl vand
oliven- eller vindruekerneolie
salt og peber
persille

Pensl perlehønen med olie, gnid den med salt og peber og stil den i et tildækket ovnfast fad i ovnen i 40 minutter ved 175°C.

Tag fadet ud og hold perlehønen lun i varmeskab el. lign. til den skal serveres. Hæld olie og stegesaft i en gryde og sautér de halverede skalotteløg heri.
Når skalotteløgene er blevet gyldne hældes risene i så de kan suge olie og saft til sig.
Efter 5-10 minutter hældes vandet på og det hele koges under låg i ca. 10 minutter.
Skær perlehønen ud i lår og bryststykker, hæld ris og skalotteløg i et fad.
Drys med persille og læg perlehøne-stykkerne ovenpå.

Tilbehør: Nykogte majskolber eller en grøn salat med æble-både og olie/eddike dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her