Logo

Fried chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fried chicken

 

I Danmark kan vi godt lide kylling, og netop kylling ryger ofte på aftensmadsbordet. Hvis du mangler nye måder at tilberede din kylling på, kan du prøve denne klassiske ret fra de amerikanske sydstater.

Vær opmærksom på, at kyllingen skal marinere i kærnemælksblandingen i minimum 5 timer.

Tilberedningstid: 30 min. Denne opskrift er nem at lave.

 

#

Ingredienser

2 dl hvedemel

7 dl fritureolie

½ l kærnemælk

½ tsk sennepspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk hvidløgspulver

1 spsk cayenne

1½ spsk peber

1 spsk salt

400 g kyllingefilet eller inderfilet

*

Fremgangsmåde:

Bland alle krydderierne. Del dem op i to skåle.

Tilsæt melet i den ene skål.

Vend kyllingestykkerne i krydderiskålen uden mel, og lad dem ligge deri.

Hæld kærnemælk i skålen med kyllingerne, til de er dækket af kærnemælk.

Lad kyllingen marinere i minimum 5 timer.

 

Efter marineringen:

Dryp kyllingestykkerne af, og vend dem i krydderiskålen med mel.

Fritér kyllingestykkerne i olie ved 170 °C i 3-10 minutter, alt efter hvor store kyllingestykkerne er. De er færdige, når de er gyldne og sprøde.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?