Logo

Fricandeau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g skært kalvekød i skiver
50 g margarine
2 løg i tern
250 g champignon
100 g gulerødder i skiver
150 g bacon i skiver
salt
peber
kulør
¼ l. kaffefløde
5 dl bouillon (vand+en terning)
hvedemel + vand til jævning af sauce
1 spsk tyttebær
evt. 2 spsk cognac.

Tag en tykbundet varm gryde, og brun bacon og kalveskiver. Derefter brunes løg, champignon og gulerødder.
Det hele hældes sammen på ny. Gem lidt bacon til pynt.
Tilsæt bouillon, fløde, salt, peber og kulør.
Lad det simre i ca. ½ time til det er mørt.
Jævn saucen og smag til med lidt syltetøj og evt. cognac.

Tilbehør:
Serveres med kartofler, franske kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. bacon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her