Logo

Fricandeau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g skært kalvekød i skiver
50 g margarine
2 løg i tern
250 g champignon
100 g gulerødder i skiver
150 g bacon i skiver
salt
peber
kulør
¼ l. kaffefløde
5 dl bouillon (vand+en terning)
hvedemel + vand til jævning af sauce
1 spsk tyttebær
evt. 2 spsk cognac.

Tag en tykbundet varm gryde, og brun bacon og kalveskiver. Derefter brunes løg, champignon og gulerødder.
Det hele hældes sammen på ny. Gem lidt bacon til pynt.
Tilsæt bouillon, fløde, salt, peber og kulør.
Lad det simre i ca. ½ time til det er mørt.
Jævn saucen og smag til med lidt syltetøj og evt. cognac.

Tilbehør:
Serveres med kartofler, franske kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. bacon.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?