Logo

Fredagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fredagsgryde

500 g svinebov

1½ spsk hvedemel

salt og peber

smør eller margarine

2 løg

1 stor kvist timian eller ¾ tsk tørret timian

1 bouillonterning

1 ds tomater

2 syrlige æbler

kulør

Tilbehør: Kartoffelmos eller kogt spaghetti - se Tillæg

*

Skær kødet i ret store terninger og kom det i en plasticpose sammen med hvedemel, salt og peber.

Ryst det godt.

Brun kødet i smør eller mar­garine sammen med de hakkede løg og tilsæt timian og ¼ l kogende vand med bouillonterning.

Læg låg over og lad det snurre sagte ca. 1 time.

Tilsæt tomaterne og de skrællede, ituskårne æbler.

Lad ret­ten snurre færdig - 15-20 minutter.

Tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber.

Server kartoffelmos eller kogt spaghetti til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?