Logo

Fredagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fredagsgryde

500 g svinebov

1½ spsk hvedemel

salt og peber

smør eller margarine

2 løg

1 stor kvist timian eller ¾ tsk tørret timian

1 bouillonterning

1 ds tomater

2 syrlige æbler

kulør

Tilbehør: Kartoffelmos eller kogt spaghetti - se Tillæg

*

Skær kødet i ret store terninger og kom det i en plasticpose sammen med hvedemel, salt og peber.

Ryst det godt.

Brun kødet i smør eller mar­garine sammen med de hakkede løg og tilsæt timian og 1/4 l kogende vand med bouillonterning.

Læg låg over og lad det snurre sagte ca. 1 time.

Tilsæt tomaterne og de skrællede, ituskårne æbler.

Lad ret­ten snurre færdig - 15-20 minutter.

Tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber.

Server kartoffelmos eller kogt spaghetti til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk pie og rabarbersuppeDenne varme pie kommer fra Alsace i det nordlige Frankrig. Retten er fyldig, så desserten...
• Pizza med grønsagerDenne pizza har det hele: grøntsager i form af blandt andet squash og peberfrugt, kød og...
• Grillede lammekoteletter med persille/oliven panadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os