Logo

Hellefisk med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hellefiskfilet
3 porrer inkl. det grønne
20 g margarine
2 spsk hvedemel
3 dl mælk
salt
peber
½ tsk safran

Porrerne svitses i fedtstoffet, drys melet i og bag af med mælken. Smag til med salt, peber og safran. Fileterne skæres i lange strimler på tværs og koger i ca. 25 min. i saucen.
Serveres med løskogte ris og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her