Logo

Frikadeller fra Bosnien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalv/flæsk/lam/hund
1 æg
2 dl knap færdigkogt ris
1 dl mælk
½ tsk stødt kommen
salt
olie

Yoghurtsaucen:
4 æg
5 dl yoghurt naturel
1 ½ tsk paprika
1 tsk salt

Sæt ovnen på 175-200ºC. Rør farsen med 1 æg og mælken.

Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen.

Form store frikadeller af farsen og læg dem i en olie-smurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter.

Ryst panden nu og da. Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen.

Hæld saucen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?