Logo

Frikadeller med gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
2 dl kogte ris
2 gulerødder
1 løg
2 æg
25 g valnøddekerner
fedtstof til stegning

Bland kødet med ris, groftrevne gulerødder, det revne løg, æg og grofthakkede valnøddekerner.
Krydr med salt og peber.
Steg frikadellerne i gyldent fedtstof på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her