Logo

Frikadeller med gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket svinekød
2 dl kogte ris
2 gulerødder
1 løg
2 æg
25 g valnøddekerner
fedtstof til stegning

Bland kødet med ris, groftrevne gulerødder, det revne løg, æg og grofthakkede valnøddekerner.
Krydr med salt og peber.
Steg frikadellerne i gyldent fedtstof på panden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvecoulotte med bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampebouillon og kylling a la ProvenceDu skal bruge under 1 time på at lave denne dejlige menu og det meste af tiden passer den...
• Kiymali mantarili IspanakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is med DajmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os