Logo

Friterede blæksprutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g blæksprutter
½ dl olie
250 g hvedemel
1 æggeblomme
½ dl øl
2 dl vand
2 æggehvider
5 g salt
 
Blæksprutterne bankes og skæres i ringe.
Tørres af i et viskestykke.
Øl, æggeblomme, vand og olie blandes sammen og piskes med melet til en glat dej. Stil dejen i køleskabet, og lad den hvile i ca. 1 time.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Blæksprutteringene dyppes i dejen og friteres gyldne i olie (solsikkeolie
eller olivenolie).
De friterede ringe lægges på fedtsugende papir og drysses med salt. Serveres med citron og evt. krydderurtemayonnaise.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her