Logo

Fyldig kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-6 kyllingefileter
1 dåse flåede tomater
2 dl hønsebouillon
6 kartofler
2 løg
2 stilke bladselleri
1/2 tsk peber
2 dl ærter
1 tsk tørret merian
 
Bland tomater og bouillon og bring det i kog.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern, pil og hak løget.
Rens bladselleriet og snit det fint.
Kom kartofler, løg og selleri i gryden.
Lad det koge 10 min. og krydr med merian og peber.
Skær kyllingefiléterne i tern.
Kom kylling og ærter i gryden og lad det koge 10 min. til kyllingen er mør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun linsesalat med bagt aubergine og fignerVil du imponere dine gæster? Så prøv denne flotte, velsmagende linsesalat med bagt...
• Bønneragaout med pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os