Logo

Fyldt hvidkålshoved

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkålshoved
125 g franskbrød uden skorpe
1 dl fløde
3-4 gulerødder
ca ½ kg grønærter
2-3 æg
salt, peber
20 g smør
 
Kålhovedet udhules (den udhulede kål kan bruges til brunkål)
Franskbrødet skæres i skiver, som lægges i blød i så meget fløde, som
det kan opsuge.
Gulerødderne skæres i skiver, koges og pureres, blandes med
franskbrødet.
Farsen røres med æggene, resten af fløden, salt og peber.
Til sidst kommes så mange ærter i, at de kan ligge spredt i farsen.
Den fyldes i kålhovedet, som ombindes og koges i letsaltet vand ca 2
timer.
Smeltet eller rørt smør gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her