Logo

Fyldt kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kg kalkun
2 små æbler
250 g svesker
300 g frikadellefars uden løg

Fyldet blandes og kommes i kalkunen, som steges i ca. 4 timer ved 225ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Medaljon asian styleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremet broccolisuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekød med majs og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os