Logo

Fyldt kalkun med spinat og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 helt kalkunbryst ca 800 g
200 g hakket spinat
100 g hakkede mandler
100 g feta i tern 4 %
2 fed hvidløg
1 spsk pesto
4 store gulerødder
4 rødbeder
100 g mandler
1 spsk peanut butter
12 kartofler
1/2 l fromage frais 0.5%
1 spsk tørret dild
salt, peber
olie
 
Skær kalkunbrystet op i midten og læg spinat, feta, mandler og hvidløg
i, luk det sammen med kødnåle.
Læg det nu i stegepose og ovnfast fad i ovnen ca. 45 min.
Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på
panden i peanutbutter og bland mandlerne i.
Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensl dem med lidt
olie og lad dem være i ovnen 25 min.
Bland en dressing af fromage frais, presset hvidløg, dild, salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt oksemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forel som i PiemonteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisler med fløde-stuvede kantarellerBrisler er møre og meget delikate - særligt kalvebrissel. Prøv retten næste gang du har...
• Ananas surprise 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os