Logo

Fyldt kalkun med spinat og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 helt kalkunbryst ca 800 g
200 g hakket spinat
100 g hakkede mandler
100 g feta i tern 4 %
2 fed hvidløg
1 spsk pesto
4 store gulerødder
4 rødbeder
100 g mandler
1 spsk peanut butter
12 kartofler
½ l fromage frais 0.5%
1 spsk tørret dild
salt, peber
olie
 
Skær kalkunbrystet op i midten og læg spinat, feta, mandler og hvidløg
i, luk det sammen med kødnåle.
Læg det nu i stegepose og ovnfast fad i ovnen ca. 45 min.
Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på
panden i peanutbutter og bland mandlerne i.
Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensl dem med lidt
olie og lad dem være i ovnen 25 min.
Bland en dressing af fromage frais, presset hvidløg, dild, salt og peber.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?