Logo

Fyldt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter

800 g fersk kalkunbryst
100 g græske oliven i chili marinade u. sten ,grofthakket
50 g soltørrede tomater, grofthakket
4 fedknust hvidløg
salt + peber
snor til stegen

Sauté:
500 g spidskål skåret i store stykker
4 store blade til at servere i, blancheret
2 spsk smør
½ dl vand
1 bdt røde forårsløg eller rødløg
100 g fine ærter, gerne friske
½ dl hakket persille
½ dl timianblade

Skær en lomme i kalkunbrystet.
Bland oliven, soltørrede tomater og hvidløg sammen.
Kom det i lommen.
Smør kalkunbrystet sammen med madsnor.
Steg det i ovnen ved 200°C i 40-45 minutter.
Lad det hvile i 10 min. inden snoren tages af.
Varm smørret op i en sauterpande eller gryde.
Kom spidskålen i med rødløg og lad det småsimre i 3 min..
Kom ærter ved og smag til med salt, peber og krydderurter.
Server grønsagerne i blade ne til kalkunbrystet, der er skåret i skiver
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?