Logo

Fyldt kyllingbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingbrystfiletter
150 g rejer
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 dl olivenolie
6 modne tomater
2 løg
1 håndfuld krydderurter (purløg, dild, basilikum, kørvel, persille)
salt
peber

Fjern inderfiletten og bank brysterne flade og skær til så de kan rulles.
Overskydende kyllingkød hakkes fint sammen med rejerne og krydres med salt og friskkværnet peber.
Fordel farsen på de udrullede bryster og rul dem ind i alufolie.
Kog dem 8 min. og lad dem hvile.
Imens koges bouillon, hvidvin og olivenolie med løg ind til ca. halvdelen.
Skær tomaterne uden kernerne i passende stykker og grovhak krydderurterne.
Fordel saucen på 4 tallerkener, kom tomater og krydderurter over og stil det overskårne bryst på højkant.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmos med skinketernEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ThaikyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling à la Mexico med tacosauceEn let og hurtig ret, kylling kan ofte købes billigt på tilbud
• Indbagt is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os