Logo

Fyldt kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store kyllingebryster
4 papirtynde skiver parmaskinke / eller anden god skinke
4 tynde skiver mild ost
4-8 skyllede spinatblade
salt og peber
hvedemel
smør og olivenolie til stegning
 
Sauce af:
1 dl tør hvidvin
1 dl hønse bouillon
1 tsk citronsaft
salt og peber
2-3 spsk blødt smør
 
Flæk Kyllingebrysterne næsten helt igennem med en skarp kniv.
Fold kødet ud til et stort stykke og bank det ud, så tyndt som det er
muligt, evt. mellem pergamentpapir.
Læg skinke og osteskiver på kyllingekødet sammen med spinatblade og
drys med salt og peber.
Rul kyllingebrysterne sammen og hold dem sammen med en tandstik eller
bind bomuldssnor om.
Vend kødet i hvedemel og brun kyllingerullerne godt på alle sider i smør og
olie og læg dem i et ovnfast fad.
Kom vin, bouillon og citronsaft i en pande, kog det hele ind for kraftig
varme i 1 minut.
Smag til med salt og peber.
Pisk smørret i og hæld denne sauce ved kødet.
Sæt retten i ovnen ved 225ºC i 6-8 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta-festBruschetta er italienernes svar på smørrebrød. Små ristede skiver brød med smagfuldt fyld...
• Mormors løgfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Durumstegt mørksej med marineret salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os