4 stk kyllingefileter (ca. 500 gram) 
6 stk citrongræs 
3 tsk  mild karry 
1 tsk  groft salt 
1 tsk  peberblanding 
1 spsk  olivenolie til kyllingemarinaden 
½ dl  friskpresset citronsaft 
1 lille hokaido (ca. 800 g hel/550 g renset) 
2 tsk  karry 
1 tsk  olie eller olie i spray til hokaido 
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. 
Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. 
Luk lommen med en tandstik.
Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose 
sammen med olivenolie og citronsaft. 
Mariner kyllingen i køleskabet et par timer. 
Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden.
Skræl hokaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette 
stykker. 
Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. 
Hokaidostykkerne bages ved 200°C i ca. 20 min – indtil de er bløde.