Logo

Fyldt squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 squash. mellem store
1/2 kg hakket skinkekød
1 stort løg. finthakket
1/2 kop ris
1 spsk salt
1/2 tsk peber
2 dåse hakkede tomater
Paprika
 
Squash udhules med en ske.
Kød, 1/2 løg, ris, salt og peber blandes.
Fyld det i squashene og læg dem i en ovnfast fad.
Hakkede tomater og resten af løgene bringes i kog.
Smages til med salt og paprika.
Saucen hældes over de fyldte squash og sættes i ovnen ved 175ºC i 1 times tid.
 
Tips: I stedet for squash kan man bruge peberfrugter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Quesadillas 2Disse quesadillas kan man lave allerede om formiddagen: Dækket af plastfolie kan de holde...
• Græsk farsbrød og agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lammekølle med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber- og jordbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!