4 personer. Stegetid i trykkoger: 10 min.
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad eller to små
150 g kyllingelever, grofthakket (½ pakke frosne)
2 hakkede løg
3 spsk smør eller margarine
½ dl suppe, bouillon eller vand
1 dl fløde (13%)
salt, peber
meljævning
* Tilberedning
Skær et snit på langs i mørbraden.
Drys med salt og peber.
Svits lever og løg i lidt af fedtstoffet i trykgryden.
Fordel blandingen i mørbraden og saml kødet herom.
Sy med bomuldsgarn eller luk med kødnåle.
Brun mørbraden på alle sider i resten af fedtstoffet i trykgryden.
Hæld suppe (bouillon eller vand) ved og luk for trykgryden.
Bring den på tryk.
Steg mørbraden i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt og tag mørbraden op.
Hæld fløden i, bring skyen i kog og jævn.
Smag til med salt og peber.
Befri mørbraden for kødnåle eller bomuldssnor, skær den i pæne skiver.
Server saucen til sammen med kogte kartofler samt en god blandet salat.