Logo

Fyldt svinemørbrad - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer. Stegetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

1 stor svinemørbrad eller to små
150 g kyllingelever, grofthakket (½ pakke frosne)
2 hakkede løg
3 spsk smør eller margarine
½ dl suppe, bouillon eller vand
1 dl fløde (13%)
salt, peber
meljævning

* Tilberedning

Skær et snit på langs i mørbraden.
Drys med salt og peber.
Svits lever og løg i lidt af fedtstoffet i trykgryden.
Fordel blandingen i mørbraden og saml kødet herom.
Sy med bomuldsgarn eller luk med kødnåle.
Brun mørbraden på alle sider i resten af fedtstoffet i trykgryden.
Hæld suppe (bouillon eller vand) ved og luk for trykgryden.
Bring den på tryk.
Steg mørbraden i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt og tag mørbraden op.
Hæld fløden i, bring skyen i kog og jævn.
Smag til med salt og peber.
Befri mørbraden for kødnåle eller bomuldssnor, skær den i pæne skiver.
Server saucen til sammen med kogte kartofler samt en god blandet salat.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad i cremet sennepssauceMariner kødet i en god, grov sennep i 2-12 timer før tilberedning. Senneppen giver smag...
• Grillstegt mørbradLækker opskrift på grillet svinemørbrad med en suveræn barbecuemarinade, som...
• Mørbradgryde 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner bagt med fyldHvis man vil lave denne ret med bagte fyldte ferskener med danske blåbær er i sommer...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!