Logo

Fyldte æg - Huevos Rellenos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Huevos Rellenos er fyldte hårdkogte æg. Retten er en traditionel spansk tapas opskrift. Retten kan serveres som forret eller som for eksempel som en del af en tapas anretning.

 

6 stk æg
4-5 spsk finthakkede rejer, muslinger eller tunfisk i alt 100-150 g
ca. 100 g mayonnaise
hakket persille dild eller purløg
salt og peber efter smag
hakket kryddergrønt, paprika eller skiver af fyldt oliven til pynt. 
 
Kog æggene 9-10 minutter afkøl, pil dem og halver dem på langs.
Tag æggeblommerne ud, mos eller purer dem gennem en sigte og bland dem
med rejer, muslinger eller tun, "bind" fyldet sammen med mayonnaisen og
smag til med hakket kryddergrønt, salt og peber.
Fordel fyldet i æggehviderne, sæt de fyldte æg på et fad og pynt med
kryddergrønt, skiver af oliven eller et drys paprika.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Strudsesteaks med rispilafEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler med stenbiderrogn - opskrift på en nem forårsretKartofler med stenbiderrogn er en helt vidunderlig forårsmenu og et godt alternativ til...
• Torskehaler med grønsagspastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside down cake fra USAEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!