Logo

Fyldte æg - flere slags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte æg kommer i mange afskygninger. Her er nogle forskellige udgaver du kan lave sammen eller vælge en ud du synes op. Server til forret eller hav dem stående på buffeten til festen.

2 hårdkogte æg til hver slags fyld
1 spsk piskefløde
50 g røget laks
1 citronskive
1 ds ansjos
50 g rejer
1 citronskive
purløg
1 avocado
citronsaft
salt
Peber
brøndkarse
1 spsk cremefraiche
1 spsk hakket peberfrugt, rød og grøn, i tern
salt
peber

Lakse æg:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med 1 spsk fløde og kom det i de halve æg. Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild.

Ansjos æg:
Del æggene som i 1 og rør de mosede ægggeblomme med 2 spsk finthakket ansjos. Fordel det i de halve æg og pynt med en ansjosfilet.

Reje æg:
Rør æggemosen sammen med en spsk finrhakkede rejer. Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt c itron og purløg.

Avocado æg:
Rør mosede avocado i de mosede æggeblommer og smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel det i de halve æg og pynt med brøndkarse.

Æg med peberfrugt:
Rør de mosede æggeblommer sammen med 1 spsk cremefraiche og bland 1 spsk peberfrugtterninger i . Krydr med salt og peber. Kom det i de halve æg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her