Logo

Fyldte agerhøns i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 agerhøns
200 g røgede spækskiver
125 g lever (fuglelever og svinelever)
1 æg
1 fed hvidløg
1 knsp. merian
2 skiver formfranskbrød
1/2 dl mælk
       
Blød franskbrødet op i mælk.
Mal leveren gennem kødmaskinen eller findel den på blenderen.
Rør leveren med franskbrødet, hvor evt. overskydende mælk er hældt fra.
Kom æg, knust hvidløg, merian, salt og peber i.
Farsen fyldes i de rensede agerhøns.
Gnid dem ganske kort med lidt salt og læg spækskiver på fuglenes bryst.
Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde.
Læg fuglene i den gennemfugtede stegeso, der er dækket i bunden af spækskiver.
Steg agerhønsene i ca. 1 1/2 time ved 220ºC.
Server dem med ristede champignon og kartofler eller som vildt hvor skyen er jævnet med hvedemel og tilsat fløde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• TV-MørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling og tomater i fadHer er en hurtig og sommerlig ret, der ikke kræver det store udstyr og giver et minimum af...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!