Logo

Roastbeef - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 5 min. - alm. gryde: 20 min. - I ovn 160ºC: ca. 1 time.

# Ingredienser

1 kg roastbeef af velhængt inderlår eller tykstegsfilet, snøret så den er ens tyk i hele længden.
salt, peber
25 g smør/margarine
evt. ½-1 dl vand

* Tilberedning

Gnid kødet med salt og peber og brun det i fedtstoffet ved god varme ca. 5 minutter således:
Brun de 3 sider - ca. 1½ minut på hver, drej kødet om på den 4. side.
Hæld vand i gryden, hvis gryden er større end 3 l.
Luk straks gryden, bring den på tryk og hold det i ca. 5 minutter.
Tag trykket langsomt af gryden.
Server stegte kartofler eller kogte grønsager, franske kartofler og bearnaisesauce til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her